Contacteer ons

Hans Baillieul

Hans Baillieul

Business Director

Hans Baillieul is bio-ingenieur van opleiding en heeft meer dan 15 jaar gedegen ervaring op het vlak van bodemsaneringen en met het ontwikkelen van innovatieve saneringstechnieken. Als in situ saneringsexpert heeft hij verschillende projecten begeleid over de hele wereld. Hij weet perfect hoe een saneringsproject te dimensioneren en tot een goed einde te brengen. Op basis van zijn kennis ontwikkelt Hans een oplossing op maat voor uw bodemprobleem.

Wouter Moors

Wouter Moors

Operational Director

Wouter Moors is bio-ingenieur van opleiding en heeft meer dan 15 jaar ervaring met de uitvoering van bodemsaneringen. Wouter heeft ervaring met alle soorten ontgravingstechnieken en kent alle ins en outs van waterzuiveringssystemen. Hij weet als geen ander hoe een bodemsaneringswerf moet georganiseerd worden en zorgt dan ook voor een vlekkeloos verloop van onze werven. 

Tom Nachtergaele

Tom Nachtergaele

Werfleider

Tom Nachtergaele is onze man op het veld. Hij voelt zich als een vis in het water als hij buiten aan het werk kan zijn. Als werfleider zorgt hij voor de werfmobilisaties en het aansturen van het werfteam. Met zijn jarenlange ervaring in de bodemsector kent hij de verschillende bodemsaneringstechnieken als zijn broekzak. Daarnaast steekt hij zelf graag de handen uit de mouwen en bouwt hij mee aan waterzuivering en injectieinstallaties. Hij zorgt voor een feilloze uitvoering van de uitgewerkte saneringsconcepten.

Annick Doms

Annick Doms

Administratief assistent

Annick is in haar vrije tijd een fanatieke tennisster. Bij Sodecon houdt ze dan weer al onze administratieve ballen in de lucht. Met haar jarenlange ervaring zorgt zij ervoor dat onze boekhouding op orde is en beheert zij ons kwaliteitssysteem. Daarnaast zorgt ze voor alle bestellingen en ondersteunt ze de projectleiders bij de projecten. 

Waarmee kunnen wij Ú van dienst zijn?

SODECON staat U met raad én daad bij om uw bodemprobleem zo snel en zo goedkoop mogelijk af te ronden.

Hans